Pagina's

woensdag 10 september 2014

PERSBERICHT SCRUB & RUB


Scrub & Rub verovert Nederland
Pure, natuurlijke en luxe verzorgingsproducten


Natuurlijke verzorgingsproducten met essentiële oliën, puur natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren. Het zijn de handgemaakte Scrub & Rub producten uit Engeland. Het merk dat recent in Nederland geïntroduceerd is, verovert het hart van de Nederlandse consument in korte tijd. Op social media kanalen en blogpagina’s bevelen de vrouwelijke gebruikers elkaar hun favoriete Scrub & Rub producten aan. Eigenaresse Andrea Simons over haar snelgroeiende merk: “Wij geloven dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur.” Vanaf heden is Scrub & Rub in heel Nederland verkrijgbaar.




Producten
De producten van Scrub & Rub zijn ontwikkeld om de huid te reinigen, te verzorgen en te verwennen. Het assortiment bestaat onder andere uit Bad- & Huid oliën, Body Scrubs met puur Dode Zeezout en –mineralen, tintelende voetenscrubs met verse mintblaadjes en de populaire Body Bars bestaande uit pure cacaoboter. De Scrub & Rub producten zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 heerlijke geuren.

We Women Want
Onlangs verzorgde vrouwencommunity ‘We Women Want’ een testcampagne onder haar lezeressen. Deze dames kregen twee Scrub & Rub producten thuis gezonden die zij uitgebreid mochten testen en beoordelen. Een heerlijke Body Scrub (met onder andere puur Dode Zeezout, mineralen, natuurlijke amandelolie) om zacht maar effectief dode huidcellen te verwijderen en de huid te verzorgen en een Body Bar.






Dit product is een lichaams ‘bonbon’ van cacaoboter die je langs de huid haalt om deze te parfumeren en te verzorgen. Ideaal om de droge huid mee te verwennen, na een dagje strand de huid te hydrateren en voor in de handtas om op ieder gewenst moment de huid heerlijk te laten ruiken en te laten glanzen. De Body Bar is verpakt in een handig metalen blikje. De testdames van ‘We Women Want’ waren lovend en beoordeelden de Body Scrub met een 9 en de Body Bar met een 9,5.


Quotes We Women Want testpanel
Monique: “Na het gebruik van de Body Bar wil ik niets anders meer”.
Angelique : “Simpelweg de beste Body Scrub die ik ooit gebruikte”.
Lisette: “Compleet verslaafd aan de heerlijke White Almond geur”.


Over Scrub & Rub
Scrub & Rub is een jong Nederlands bedrijf gerund door de Engelse Andrea Simons. De liefde bracht haar naar Nederland, maar gelukkig kwam ze niet alleen. Ze nam het vakmanschap van de vermaarde bad – en verzorgingsproducten uit haar vaderland mee. Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur en daarom zijn alle producten  van Scrub & Rub SLS- en parabenenvrij. Alleen de beste, meest natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit worden gebruikt.



### EINDE PERSBERICHT ###



Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Voor meer informatie, highres beeldmateriaal, interviews, producten en/of lezersacties kunt u contact opnemen met Yaelle Alkobi van PRACHT PR.


Follow us on the Social Network

Geen opmerkingen:

Een reactie posten